Tarieven en levertijden

Niet elke tekst heeft dezelfde moeilijkheidsgraad. Bij een aanvraag vraag ik altijd een goed leesbare scan of kopie van de te vertalen tekst. Daarna geef ik de kosten en levertijd van de vertaling door. Deze informatie krijgt u dus altijd op voorhand van mij te horen.

Het gebruikelijke tarief voor een juridische tekst of een pittige technische tekst is 10 tot 12 cent per woord. Voor een wat eenvoudigere tekst ligt het tarief op 8 tot 10 cent per woord.

Voor beëdigde vertalingen geldt een starttarief van € 40,-- voor een pagina tekst, inclusief voorblad met beëdiging. Afhankelijk van de hoeveelheid tekst en het benodigde werk voor de opmaak van het document moet u rekening houden met € 30,-- tot € 50,-- voor een pagina tekst. Bij langere teksten met veel herhaling zal de prijs per pagina dalen.

Kwaliteit staat bij mij voorop en ik hanteer realistische levertijden. Als het makkelijk en snel kan, krijgt u het tegen een redelijk tarief en in een korte tijd retour. Als er meer werk nodig is om te komen tot een kwalitatief goede vertaling, laat ik u dat ook weten.